/_images_upload/_tn_5dedc228ce45aa36.jpg
Careers in Europe
International recruitment for jobs in Europe

All job vacancies
/_images_upload/_tn_b2291fd78c9aa278.jpg
Job seekers
Looking for a job in Europe? Let us find your next job...

Sure, sign me up!
/_images_upload/_tn_9fbf43e66ce69b9a.jpg
Employers
Let us assist you in your pan-European recruitment.

Show me what you can do
https://www.careersineurope.eu
caree3
Job search

Backend PHP Developer

New

Het bedrijf

Wij snappen dat je als back-end developer de nieuwste vacatures van recruiters om je oren vliegen en je waarschijnlijk heel vaak (copy-past) berichtjes in je LinkedIn inbox hebt. De medewerkers van ShopWorks hebben hetzelfde, toch zitten ze hier. Benieuwd waarom?

Onze medewerkers staan voorop. Alle collega’s van ShopWorks zijn anders. Dat vinden wij tof en we willen iedereen ruimte geven om zichzelf te zijn. Of je nou graag later op de ochtend begint of juist je heel goed thuis kan concentreren, dol bent op tafeltennis na de lunch of een spelletje wilt spelen op de arcadekast. Het mag. Werken neemt een groot deel van je tijd in beslag en daarom kan het maar beter afwisselend en leuk zijn.

We zijn ervan overtuigd dat gelukkige werknemers ervoor zorgen dat ShopWorks een stapje extra kan zetten voor haar opdrachtgevers, opdrachtgevers kan uitdagen met nieuwe innovatieve oplossingen en mooie eindproducten oplevert. Onze ShopWorkers werken in multidisciplinaire teams op een agile manier voor vaste opdrachtgevers. De teams werken vaak langere tijd voor dezelfde opdrachtgevers en bouwen steeds meer kennis op over de eindklant. Zo helpen wij opdrachtgevers succesvol te zijn met e-commerce.

De baan

Heb je zin in een nieuwe uitdaging als senior backend programmeur? Wil jij werken met backend technologieën zoals PHP en MySQL en daarnaast custom koppelingen maken met diverse systemen zoals Drupal en/of Shopware? Dan hopen we dat je de vacature back-end developer bij ShopWorks wel ziet zitten. Onze opdrachtgevers dagen ons uit om elke dag het beste uit onszelf te halen.

We verwachten niet alleen dat je goed kunt programmeren, maar dat je ook meedenkt met het het project. Van kickoff tot livegang ben jij onderdeel van het een vast klant team en samen met de opdrachtgevers creëer je een fantastisch resultaat.

Jouw werk als senior backend developer is erg afwisselend. Je krijgt veel vrijheid om je eigen werkzaamheden te bepalen. Je kunt creatief zijn en krijgt ruimte om zelf met innovatieve maatoplossingen te komen. Je kunt goed meedenken over het opzetten van een applicatie met de opdrachtgever en het team. Je weet dat het kan voorkomen dat met bestaande code gaat werken en weet hiermee om te gaan. Je stuurt de medior en junior developers aan en deelt met hen je kennis op het gebied van Shopware, Shopify, Drupal, WordPress en integraties.

We vragen

Wat vragen we van je?

Wij zoeken een ambitieuze backend developer die samen met ons wil werken aan uitdagende projecten. Jij werkt nauwkeurig, kunt snel schakelen en weet je hoofd koel te houden als je voor een uitdaging komt te staan. Je bent communicatief en streeft er samen met je team naar om het beste uit jezelf en de resultaten te halen. Je blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en deelt graag je opgedane kennis met je collega’s.

Dit neem je mee

 • Een afgeronde ICT opleiding op HBO of WO niveau;
 • Uitgebreide kennis van PHP;
 • Je weet veel over design en architectuur patterns:
 • Verbeteringen voorstellen & doorvoeren in tools en werkwijzen;
 • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen toepassen van de juiste technieken;
 • Veel verantwoordelijkheidsgevoel in een leidende rol;
 • Teamspeler met goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Bovengemiddelde interesse in je vakgebied.

For this vacancy, we can consider English language applicants. However, we can only consider people willing and able to relocate themselves, already living in The Netherlands or EU, and not in need of work permit sponsorship. Thanks for understanding.

We bieden

Daarvoor mag je dit verwachten

Een job bij een bedrijf waar de mensen centraal staan. Dit uit zich in een fijne werkplek met een vers lunchbuffet elke dag en een wekelijkse borrel in onze eigen bar. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling middels trainingen/opleidingen en innovatietijd.

En ook...

 • Een aantrekkelijk basissalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Opdrachten in je vak- en interesse gebied;
 • Laptop naar keuze;
 • Je eigen plant;
 • Een leuk en gemotiveerd team van ervaren collega’s;
 • Een inspirerende werkomgeving in een mooi kantoor;
 • Ruimte voor jouw ideeën en initiatieven;
 • Wekelijks bier of cola in onze eigen bar;
 • Regelmatig uitjes (lunch, borrels, bbq) met je collega’s.

Location

Utrecht

Region

Utrecht region

Publication date

22.03.2021

Contact person (please do not apply through mail, only applications through the apply button will be processed. If the apply-button is missing below, it means the vacancy is closed)

Niels Jordens