/_images_upload/_tn_5dedc228ce45aa36.jpg
Careers in Europe
International recruitment for jobs in Europe

All job vacancies
/_images_upload/_tn_b2291fd78c9aa278.jpg
Job seekers
Looking for a job in Europe? Let us find your next job...

Sure, sign me up!
/_images_upload/_tn_9fbf43e66ce69b9a.jpg
Employers
Let us assist you in your pan-European recruitment.

Show me what you can do
https://www.careersineurope.eu
caree3
Job search

Senior Java Developer

New

Bedrijfsprofiel

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners bij het professionaliseren van hun taken. Wij ontwikkelen en delen relevante kennis, wij hebben expertise voor het verwerven en beheren van gemeenschappelijk materieel en wij adviseren de betrokken besturen. Ons motto hierbij is: signaleren en verbinden.

De afdeling Informatiesystemen ontwikkelt en beheert meerdere applicaties die in de dagelijkse praktijk worden gebruikt bij crisis- en rampenbestrijding. Met behulp van onze applicaties zijn hulpdiensten beter in staat om samen informatie te delen en samen acties af te stemmen in het geval van grootschalige incidenten.

Wij zijn op zoek naar een ervaren Java ontwikkelaar (32-40 uur per week) voor het moderniseren en verder ontwikkelen van het Landelijk Crisis Management Systeem (LCMS). Dit is een rol met enorme impact op de ontwikkeling van een cruciaal systeem dat landelijk gebruikt gaat worden.

De functie

Je werkt binnen een team van ontwikkelaars die gezamenlijk onze applicaties verder ontwikkelen en deels geheel opnieuw opbouwen. Wij werken op basis van de SCRUM methodiek met maandelijkse sprints waarin nieuwe functionaliteit wordt ontwikkeld. Als Senior JAVA developer ben je zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten als ook het onderhoud van de applicatie. Je zet in het team de technische lijnen uit en waarbij je vanaf het ontwerp tot en met de implementatie en het onderhoud van de software een actieve rol vervult. Je krijgt te maken met een complexe omgeving waardoor het van belang is dat je analytisch sterk bent en goed abstract kunt denken.

We vragen

• Je beschikt over WO werk- en denkniveau
• Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
• Aantoonbaar minimaal 6 werkervaring als Java developer
• Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
• Kennis en ervaring met het bouwen van Restfull-API’s
• Kennis en ervaring met Eclipse, JPA EclipseLink, en MySQL
• Affiniteit met GIS is een pre
• Affiniteit met Payara/Glassfish is een pre
• Eigenschappen: bevlogen, flexibel, analytisch.

Unfortunately, we can only consider candidates with a very good/fluent level of Dutch.

We bieden

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie binnen een stimulerende en collegiale werkomgeving. Marktconform salaris (afhankelijk van achtergrond en werkervaring) en (zeer!) goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een werkweek van 40 uur (32 uur is bespreekbaar). De standplaats is Zoetermeer. Het betreft een vaste baan maar detachering is bespreekbaar, met de intentie om uiteindelijk in dienst te komen.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niels Jordens via 06 13167358. Heb je belangstelling voor de functie en pas je binnen het geschetste profiel? Graag solliciteren via de button, met CV en (korte) motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Location

Zoetermeer

Region

Rotterdam region, The Hague region

Publication date

09.02.2020

Contact person (please do not apply through mail, only applications through the apply button will be processed. If the apply-button is missing below, it means the vacancy is closed)

Niels Jordens