/_images_upload/_tn_5dedc228ce45aa36.jpg
Careers in Europe
International recruitment for jobs in Europe

All job vacancies
/_images_upload/_tn_b2291fd78c9aa278.jpg
Job seekers
Looking for a job in Europe? Let us find your next job...

Sure, sign me up!
/_images_upload/_tn_9fbf43e66ce69b9a.jpg
Employers
Let us assist you in your pan-European recruitment.

Show me what you can do
https://www.careersineurope.eu
caree3
Job search

Senior Mechanical Engineer (Medical Devices)

Wij zoeken een ambitieuze Senior Mechanical Engineer (Medical Devices) ter versterking van ons R&D-team

De ontwikkeling van medische instrumenten wordt binnen RR Mechatronics volledig in-house uitgevoerd. Van feasibility studies, proto-type ontwikkeling en software tot de volledige uitontwikkeling naar de productiefase. In de initiatiefase van een development project wordt een team samengesteld op basis van ieders individuele kwaliteiten en ambities. Voor jou betekent dit dat je bij ons zult excelleren in je vaardigheden en uitdaging zal vinden in het opdoen van nieuwe kennis en technieken.

Welke uitdagingen kan je binnen het ontwikkelingstraject verwachten?

Als Senior Mechanical Engineer heb je een sleutelrol waarin je volop de ruimte krijgt om jouw idee├źn en initiatieven tot uiting te laten komen binnen de ontwikkeling van nieuwe medical devices. Je bent bij de gehele cyclus van onze productontwikkeling betrokken; van conceptstudie tot en met pilotproductie. Voor het ontwerp van onze precisie instrumentatie werk je veel op het snijvlak van werktuigbouwkunde en natuurkunde. Zo ontwikkel je bijvoorbeeld testopstellingen voor ultraprecisie metingen van vloeistoffen, houd je je bezig met materiaalkeuzes, duurzaamheid en compatibiliteit met andere stoffen.

Met jouw ervaring vind je de juiste oplossing voor een specifiek technisch vraagstuk en weet je deze goed te onderbouwen. Tenslotte ben je in staat tot pragmatische besluitvorming in een sterk zelfsturende omgeving. Je hebt echter ook bewezen dat je weet door te pakken om te komen tot een technische doorbraak onder tijdsdruk.

Wat breng jij mee als Senior Mechanical Engineer (Medical Devices)

  • Opleiding HBO Werktuigbouwkunde, LIS, Mechatronica of vergelijkbaar.
  • Ervaring met ontwerpen in 3D Cad software, bij voorkeur SolidWorks
  • Je hebt een praktische instelling en voelt je daarmee ook thuis in onze proto-toolshop.
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal.

Over RR Mechatronics

Wij zijn RR Mechatronics. Ontwikkelaar van medische precisie-instrumenten. Deze worden ingezet in klinische laboratoria en ziekenhuizen over de hele wereld. De instrumenten worden gebruikt voor medische analyses en de meetgegevens zijn vaak van levensbelang. Op het gebied van geautomatiseerde bloedbezinkingmeting (ESR) is RR Mechatronics wereldmarktleider. Met trots zeggen wij dan ook: RR Mechatronics, Masters of Measurement! Wil je meer weten? Bezoek hier onze website

Wij bieden jou als Senior Mechanical Engineer (Medical Devices):

Een uitdagende functie in een informele en professionele werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast je uiteraard goede en marktconforme salaris bieden wij jou:

  • 27 dagen vakantie & 13 dagen ADV
  • Flexibele werkuren
  • Trainingsfaciliteiten
  • Reiskostenvergoeding
  • Collectieve pensioenregeling
  • Winstdeling

Meer weten of direct solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen mag je ons altijd even bellen of mailen. Al overtuigd en direct reageren? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie voor 22 juli 2020 tav Marcel van Coeverden. Is dit niet helemaal wat je zoekt? Stuur dan alsnog je CV en geef aan waar je wél naar op zoek bent. We verwachten de komende tijd veel nieuwe (technische) projecten en vacatures, dus houd onze vacaturepagina goed in de gaten!

Location

Zwaag

Region

Amsterdam region

Publication date

29.04.2019

Contact person (please do not apply through mail, only applications through the apply button will be processed. If the apply-button is missing below, it means the vacancy is closed)

M van Coeverden