/_images_upload/_tn_5dedc228ce45aa36.jpg
Careers in Europe
International recruitment for jobs in Europe

All job vacancies
/_images_upload/_tn_b2291fd78c9aa278.jpg
Job seekers
Looking for a job in Europe? Let us find your next job...

Sure, sign me up!
/_images_upload/_tn_9fbf43e66ce69b9a.jpg
Employers
Let us assist you in your pan-European recruitment.

Show me what you can do
https://www.careersineurope.eu
caree3
Job search

Systeem- en Applicatiebeheerder

New

Bedrijfsprofiel

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners bij het professionaliseren van hun taken. Wij ontwikkelen en delen relevante kennis, wij hebben expertise voor het verwerven en beheren van gemeenschappelijk materieel en wij adviseren de betrokken besturen. Ons motto hierbij is: signaleren en verbinden.

De afdeling Informatiesystemen ontwikkelt en beheert meerdere applicaties die in de dagelijkse praktijk worden gebruikt bij crisis- en rampenbestrijding. Met behulp van onze applicaties zijn hulpdiensten beter in staat om samen informatie te delen en samen acties af te stemmen in het geval van grootschalige incidenten.

Vanwege uitbreiding en opschaling van ons development en beheer, zijn we op zoek naar een enthousiaste systeem- en applicatiebeheerder die niet terugschrikt voor vernieuwing en uitdaging.

De functie

Als systeem en applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van verschillende applicaties. Vanuit je expertrol ben je adviseur van de en neem je deel aan verschillende ontwikkel- en verbeter projecten. Je signaleert technische storingen, onvolkomenheden en structurele fouten in de applicatie en lost deze op. Je bewaakt de applicatiearchitectuur en geeft advies aan de functioneel applicatiebeheerders en de applicatie-eigenaren over door te voeren wijzigingen. Gezamenlijk stellen jullie de Request for Change (RfC’s) op.

Tevens lever je een bijdrage aan de vernieuwing en verbetering van de applicaties. Daarnaast test je en bewaak je de kwaliteit van de applicaties en hou je functionele en technische systeem-documentatie up to date. Je lost storingen en foutmeldingen op en informeert je gebruikers. Samen met je collega’s zorg je voor optimale ondersteuning van de gebruikers van de applicaties.

We vragen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
  • Analytisch sterk, pro-actief en gericht op samenwerken
  • Betrokken en flexibel
  • Vloeiend Nederlands en goede kennis van Engels
  • Aantoonbare werkervaring als Applicatiebeheerder
  • Bij voorkeur kennis van en ervaring met:

o VMWare
o Kubernetes
o Docker
o Linux
o CentOS
o Postgresql met PostGIS extensie (pre)
o MySQL
o Azure
o Windows

We bieden

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie binnen een stimulerende en collegiale werkomgeving. Marktconform salaris (afhankelijk van achtergrond en werkervaring) en (zeer!) goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Het gaat om een werkweek van 36 uur (32 uur is bespreekbaar). De standplaats is Zoetermeer. Het betreft een vaste baan maar detachering is bespreekbaar, met de intentie om uiteindelijk in dienst te komen.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niels Jordens via 06 13167358. Heb je belangstelling voor de functie en pas je binnen het geschetste profiel? Graag solliciteren via de button, met CV en (korte) motivatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Location

Zoetermeer

Region

Rotterdam region, The Hague region

Publication date

09.02.2020

Contact person (please do not apply through mail, only applications through the apply button will be processed. If the apply-button is missing below, it means the vacancy is closed)

Niels Jordens